Производи
Испрати Испраќам барање
*
*
Производи
2pin femal as-i пасивен дистрибутер
2pin femal as-i пасивен дистрибутер
2pin femal as-i пасивен дистрибутер
2pin femal as-i пасивен дистрибутер

2pin femal as-i пасивен дистрибутер

Get Latest Price
    Share:
    • Мин. Со цел: 10 Bag/Bags
    Опис
    Атрибути на производот

    Модел бр.912968

    Брендsvlec

    Place Of OriginChina

    Пакување и испорака
    Продажни единици: Bag/Bags
    Преземи:
    Способност за набавка и дополнителни информации

    Продуктивност10000pcs

    Место на потеклоКина

    Компанија видео
    Мрежен IO модул
    00:39
    Опис на производот

    2pin/4pin Femaleенски AS-I-пасивен дистрибутер е под нашата категорија на индустриски кабел за етернет. Оваа категорија исто така вклучува Profibus, DeviceNet Canopen, ProfiNet, Ethernet IP Ether Cat, CC-Link, итн. SVLEC Grandly ќе ја лансира 2-пинската женска како -i пасивен дистрибутер и ја револуционизира индустриската автоматизација! Дали сте уморни од справување со комплекс и време -Собирање на системи за жици во вашата индустриска автоматизација? Не двоумете се повеќе! Задоволни сме да ја воведеме женската 2 -пинска како -и пасивен дистрибутер кој ќе ги насочи и поедностави вашите процеси на автоматизација како никогаш порано. Поминаа деновите кога требаше да се справите со тони серво кабел и конектор.



    Нашите пасивни дистрибутери AS-I секогаш обезбедуваат решенија без проблеми, за да ве натераат полесно да поврзувате повеќе уреди, да го замените комплицираното каблирање-за да помогнете во зголемување на продуктивноста и ефикасноста на вашата компанија.


    Можеме да се потпираме не само што вклучува сензор и активирач или кој било друг уред што е во согласност со уредот, туку и да обезбедиме непречена врска помеѓу вашите уреди, обезбедувајќи непречена комуникација и сигурна работа. SVLEC пасивните раздвојувачи ги поедноставуваат вашите опции за автоматизација и ја подобруваат ефикасноста на производството.


    Што се однесува до намалувањето на времето за инсталација , функционалноста на приклучокот SVLEC и играта за играње, не бара специјално каблирање, покрај тоа, солидна конструкција на диспензерот обезбедува долготрајни перформанси и ги минимизира трошоците за одржување и замена.



    Во секое индустриско опкружување, безбедноста е секогаш врвен приоритет, а SVLEC е многу загрижен за тоа.


    SVELC 2 -пол како -и пасивни дистрибутери исто така се дизајнирани со висока безбедност, ги исполнуваат сите потребни безбедносни стандарди, SVLEC се концентрира за да ги направи нашите задоволни клиенти и да ја потврди високата ефикасност на нашите пасивни дистрибутери. Тие сами ги доживеаја придобивките од едноставноста, сигурноста и економичноста.



    Денес, сè повеќе бизниси ги надградуваат своите системи за автоматизација со пасивниот дистрибутер на SVLEC AS-I и ја гледаат трансформацијата SVLEC во работењето на нивната компанија.


    Contact Us Now
    Enter your inquiry details, We will reply you in 24 hours.
    Please fill in the information
    * Please fill in your e-mail
    * Please fill in the content
    Испрати Испраќам барање
    *
    *

    Веднаш ќе ве контактираме

    Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

    Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

    Испрати