Производи
Испрати Испраќам барање
*
*
Производи
As-Interface Femaleенски пасивен дистрибутер 4pin
As-Interface Femaleенски пасивен дистрибутер 4pin
As-Interface Femaleенски пасивен дистрибутер 4pin
As-Interface Femaleенски пасивен дистрибутер 4pin
As-Interface Femaleенски пасивен дистрибутер 4pin

As-Interface Femaleенски пасивен дистрибутер 4pin

Get Latest Price
    Share:
    • Мин. Со цел: 10 Bag/Bags
    Опис
    Атрибути на производот

    Модел бр.312969

    Брендsvlec

    Place Of OriginChina

    Пакување и испорака
    Продажни единици: Bag/Bags
    Преземи:
    Способност за набавка и дополнителни информации

    Продуктивност10000pcs

    Место на потеклоКина

    Компанија видео
    I/O модули за интерфејси на FieldBus
    00:48
    Опис на производот

    Сплитер AS-интерфејс 4PIN е најчесто користен уред за индустриска автоматизација со следниве предности:

    1. Поедноставени жици: Повеќе сензори или активатори можат да бидат поврзани со еден автобус, а со тоа да се намали комплексноста и цената на жиците. Може да се поврзе со контролорот преку главна линија, а потоа да го пренесе сигналот на разни уреди преку дистрибутерот, со што жиците ќе бидат поедноставни и пофлексибилни.

    2. Висока сигурност: Користењето на сигурни методи за поврзување може да обезбеди стабилен пренос на податоци и ефикасно работење. Има висока способност за анти-мешање и може да работи нормално во груби индустриски средини, обезбедувајќи сигурност и стабилност на опремата.

    3. Поедноставено одржување: Може да се постигне брза инсталација и замена на опремата, намалување на времето и трошоците за одржување. Кога опремата треба да се замени или додаде, само соодветната

    Конекторот треба да биде поврзан или исклучен без обнова на целиот систем.

    4. Висока флексибилност: Може да поддржува повеќе типови сензори и активирач , вклучително и прекинувачи на Ehternet , сензори, мотори, итн. Може да се прилагоди на различни сценарија и потреби на апликација, обезбедувајќи флексибилни способности за конфигурација и проширување.


    Сплитер AS-интерфејс 4PIN е погоден за разни сценарија за индустриска автоматизација, особено за оние што бараат поврзување на повеќе сензори и активатори. Може да се користи широко во автоматски производствени линии, механичка опрема, логистички системи и други полиња. На пример, на производна линија, повеќе сензори можат да бидат поврзани со автобус за да го следат и контролираат процесот на производство. Во логистички систем, повеќе мотори се поврзани со автобус за контрола на опрема како што се подвижни ленти и роботски раце.


    Накратко, дистрибутерот AS-интерфејс 4PIN има предности на поедноставени жици, висока сигурност, поедноставено одржување и силна флексибилност. Тој е погоден за разни сценарија за индустриска автоматизација и може да ја подобри ефикасноста на производството и доверливоста на опремата.

    Contact Us Now
    Enter your inquiry details, We will reply you in 24 hours.
    Please fill in the information
    * Please fill in your e-mail
    * Please fill in the content
    Испрати Испраќам барање
    *
    *

    Веднаш ќе ве контактираме

    Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

    Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

    Испрати